Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Ook specialist in banden
 • Levenslange garantie op banden
 • Altijd een dealer bij jou in de buurt

All season banden 

Een all season band, ook wel een vierseizoenenband, is geschikt voor ieder seizoen. Doordat de technologie van winter- en zomerbanden met elkaar gecombineerd is, kunt u in zowel zomerse als winterse omstandigheden veilig de weg op. 

Overstappen naar all season kan ten alle tijden. Wél is het belangrijk dat u het juiste bandenmerk kiest dat geschikt is voor uw auto. Overweegt u all season banden? Hier leest u alles wat u moet weten.

Goede presetaties op natte en besneeuwde wegen

Een all season band kan zich snel aanpassen aan de temperatuur van het wegdek en blijft ook op koude wegen flexibel. Dit komt door de rubber en het profiel van de band. De structuur van de band beschikt over lamellen die zorgen voor goede prestaties op natte en besneeuwde wegen. All season banden presteren goed in temperaturen tussen de -10 en +30 graden. Een gebied zoals in Nederland met milde winters en slechts af en toe sneeuwval, is de all season band een goed alternatief.

Button

Ieder seizoen de gewenste prestaties

All season banden bieden ieder seizoen de gewenste prestaties. Rijdt u minder dan 10.000 kilometer per jaar? Dan is een all season band ideaal. U hoeft geen rekening meer te houden met de bandenwissel twee keer per jaar. U rijdt het hele jaar door op goed presenterende banden.

All season banden en 3PMSF

Sommige banden zijn voorzien van een 3PMSF label. Dit is een label waaruit blijkt dat de band goed presteert in winterse omstandigheden. Beschikt een band over het 3PMSF-label? Dan voldoet de band aan de vereiste prestatie-criteria op besneeuwde wegen. Winterbanden moeten wettelijk over dit label beschikken, all season banden niet. Met een 3PMSF-label op uw all season band bent u er zeker van dat u ook op besneeuwde winterwegen veilig de weg op kunt.

Assortiment
All season banden

Op zoek naar geschikte all season banden? Laat uw Tyres-On garage u adviseren. Wij bieden all season banden in verschillende soorten en maten. Op onze zes hoofdmerken ontvangt u levenslange garantie!

Bekijk het assortiment all season banden per merk!

Meer informatie over all season banden? Raadpleeg uw dichtstbijzijnde Tyres-On garage. 

Advies nodig?
Bekijk onze diensten

 • Uitlijning

  Trekt uw auto naar een kant? Of staat het stuur niet recht als u rechtdoor rijdt? Uw auto moet dan mogelijk uitgelijnd worden. Raadpleeg uw dichtstbijzijnde Tyres-On garage.

  Meer over Uitlijning
 • Nieuwe banden nodig

  Toe aan nieuwe banden? Ontvang levenslange garantie op de merken Michelin, Continental, Vredestein, Delinte, Tyfoon en Hankook!

  Meer over Nieuwe band
 • Bandenwissel

  Vergeet u niet bij de ingang van het nieuwe seizoen uw banden te wisselen?

  Meer over bandenwissel
 • Bandencheck

  Het is belangrijk om regelmatig uw banden te laten checken.

  Meer over bandencheck
 • Reparaties

  Heeft u een lekke band? Onderneem snel actie!

  Meer over bandenreparaties
 • TPMS

  Controleer uw bandenspanning en ga veilig de weg op.

  Meer over tpms
 • Wielensets

  Diverse complete wielensets.

  Meer over wielensets