Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Ook specialist in banden
 • Levenslange garantie op banden
 • Altijd een dealer bij jou in de buurt

Merk Michelin 

Wie voor Michelin banden kiest, kiest voor kwaliteit. De banden van Michelin zijn veilig, betrouwbaar en hebben een lange levensduur.

Michelin_logo_min_962e5ffd92.png

Michelin banden, prestaties van begin tot einde. Omdat u prestaties en veiligheid belangrijk vindt, ontwerpt Michelin banden die lang blijven presteren en die veiligheid blijven bieden. Michelin zorgt voor een uitstekende levensduur van hun autobanden en prestaties van begin tot einde, ongeacht de rijomstandigheden. Dankzij een uitstekend prestatieniveau tot het einde van het bandenleven kunnen klanten genieten van het volledige potentieel van de band.

Michelin banden zijn geschikt voor alle autotypes en alle seizoenen. Het assortiment is breed en bestaat uit zomer-, winter-, all-season en EV-banden.

 

Best verkochte
banden van
Michelin

 • Michelin all season banden

  De expert onder de all season banden

  Ontdek het assortiment
 • Michelin zomerbanden

  Michelin zomerbanden

  Ontdek het assortiment
 • Michelin winterbanden

  Controle onder strenge winterse omstandigheden

  Ontdek het assortiment
 • Michelin EV banden

  Banden voor elektrische voertuigen

  Ontdek het assortiment
 • Levenslange garantie
  op banden van Michelin

  Op Michelin banden ontvang je levenslange garantie. 
  Na aanschaf van jouw banden, kun jij zorgeloos de weg op met 
  zekerheid dat jij de juiste banden hebt gekocht. Mocht er toch 
  onverhoopt wat optreden, dan zien we je graag terug. 

  Levenslange garantie icoon 2.png
  Meer informatie

  Michelins ecologische
  voetafdruk

  Michelin zet zich in om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Michelin werkt voortdurend aan de verbetering van de energieprestaties van zijn banden. Zij richten zich niet alleen op de invloed die banden hebben op het brandstofverbruik, maar ook op het verhogen van de autonomie van elektrische voertuigen. De vermindering van CO2-uitstoot die ontstaat door het gebruik van zijn producten vormt een integraal onderdeel van de strategie van Michelin. 

  Michelin streeft er ook naar dat klanten minder autobanden aanschaffen om hetzelfde aantal kilometers af te leggen. Michelin helpt in veel landen bij het inzamelen van autobanden om deze te recyclen. De fabrikant investeert in onderzoek en ontwikkeling om zo innovatieve en meer efficiënte hergebruikoplossingen te vinden. Michelin banden die aan het einde van hun levensduur zijn, worden gebruikt voor nieuwe producten, bijvoorbeeld in wegdekken of als energiebronnen voor stadsverwarming.

  Michelin