Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Ook specialist in banden
 • Levenslange garantie op banden
 • Altijd een dealer bij jou in de buurt

Tyres-On worden 

PartsPoint is 'part of your deal'. Ook als het gaat om banden. Wilt u uw garage de uitstraling van banden-specialist geven? Wilt u banden actief promoten en verkopen? Kies dan voor Tyres-On.

Banden zijn 'hot' en banden zijn een specialisme. Zeker nu het wagenpark in rap tempo elektrificeert. U weet dat elektrificering grote gevolgen heeft voor banden. Dat er andere eisen worden gesteld. Dat er andere krachten spelen, op die vier rubberen banden onder elke auto. Dat de markt voor banden steeds interessanter wordt. Weet dan, dat u voor uw klanten ook dé banden-specialist kan zijn. Met PartsPoint als 'part of your deal'. En met Tyres-On.

Tyres-On specialist worden

U ziet vast ook de marktontwikkelingen. En de nieuwe rol van banden in uw eigen handel. Dan ziet u vast ook dat Tyres-On voor u een verstandige keuze is, en dat u met PartsPoint aan uw zeijde een interessant deel van de markt kan pakken. Wij hebben u veel te bieden, om u 'on track' te houden. Wij bieden u voorraad en service, maar vooral ook kennis en trainingen. We geven u promotionele ondersteuning en een zeer interessant spaarprogramma waarmee u kunt sparen voor nuttige tools. 

Ook Tyres-On specialist worden? Meld u aan via onderstaande button.

Inschrijven

Voorwaarden Tyres-On garage

Om een Tyres-On deelnemer te worden gelden slechts een paar spelregels en zaken doen is makkelijk. 

 • U neemt minimaal 150 banden van de voorkeursmerken per monteur per jaar af bij PartsPoint.
 • U betaalt een eenmalige entree-fee van € 125 voor POS-materiaal, een display en online promotie.
 • U betaalt per maand € 99 aan PartsPoint voor de dagelijkse ondersteuning en trainingen.
 • Een of meerdere van uw medewerkers neemt minimaal eenmaal per jaar deel aan een Tech360 bandentraining.

Meer informatie over de voorwaarden? 

Contact

Get on
Board

U ziet vast ook de marktontwikkelingen. En de nieuwe rol van banden in uw eigen handel. Dan ziet u vast ook dat Tyres-On voor u een verstandige keuze is, en dat u met PartsPoint aan uw zeijde een interessant deel van de markt kan pakken. Wij hebben u veel te bieden, om u 'on track' te houden. Wij bieden u voorraad en service, maar vooral ook kennis en trainingen. We geven u promotionele ondersteuning en een zeer interessant spaarprogramma waarmee u kunt sparen voor nuttige tools. 

Unieke Tyres-On bandendisplay

Geen statische bandenstelling als display, maar een unieke Tyres-On bandendisplay in uw autobedrijf! Dit concept is ontwikkeld om awareness te creëren bij uw klant over de verschillende type banden. De display bevat echt stukken band van onze voorkeursmerken, zodat uw klant zelf de verschillen tussen de band typen kan voelen. De stukken band en de informatiekaartjes zijn ten alle tijden aan te passen. Als Tyres-On deelnemer ontvangt u dit display als onderdeel van het Tyres-On startpakket.

Tyres-On POS-materialen om uw autobedrijf aan te kleden

Om kenbaar te maken dat uw Tyres-On deelnemer bent, hebben we allerlei POS-materialen beschikbaar om uw autobedrijf subtiel aan te kleden. Denk hierbij aan posters en baliebordjes. Naast de POS-materialen voor in uw autobedrijf, ontvangt u ook leuke gadgets die u kunt overhandigen aan uw klanten nadat u bijvoorbeeld een bandencheck hebt uitgevoerd.

Trainings
programma

Banden zijn zeker niet moeilijk, maar u moet wel weten wat u doet. Hoe u banden verkoopt. Hoe u banden onderhoudt. Hoe banden in het grotere plaatje passen. En dat is te leren. Met het beste trainingsprogramma in de automotive aftermarket. Met de trainingen, certificeringen en een TyresPro-schildje van Tech360.

Tyres-On trainingen

 • U kunt bij Tech360 een technische en een commerciële training afnemen.
 • In de techniektraining leert u over coderingen en labels, montage en demontage, typen banden, voorkomende schades en oorzaken, en garantie-afhandeling.
 • In de commerciele training leert u de juiste band te adviseren en hoe u kunt vaststellen wat de banden-wensen van uw klant zijn.
 • Alle trainingen vinden plaats op één dag, met professionele apparatuur, in kleine groepen, en de beste trainers.

Meer informatie over het trainingsaanbod binnen Tyres-On? Neem contact op met PartsPoint of stuur een mail naar [email protected]

Tyres-On 
Voorkeursmerken

PartsPoint doet als het grootste grossiersnetwerk zaken met de grootsten op aarde. Ook als het gaat om banden. Wij bieden een breed en diep assortiment, maar maken ook duidelijke keuzes als het gaat om voorkeursleveranciers. Binnen Tyres-On voeren we zes voorkeursmerken. Daarnaast leveren wij ook de premium merken Pirelli, Bridgestone, Goodyear en Dunlop.

Tyres-On draait om meer dan alleen de ideale beschikbaarheid van de allerbeste bandenmerken. PartsPoint zal u ook ondersteunen in de promotie en verkoop van die topmerken. Met interessante programma's, slimme tooling en slimme marketing.

Bekijk het volledige assortiment!

Assortiment

Erkend duurzaam

PartsPoint is Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche. Erkend Duurzaam is honderd procent objectief en hanteert de internationale ISO 26000-norm voor duurzaamheid. De complexe wet- en regelgeving die hiermee is gemoeid, wordt door Erkend Duurzaam omgezet in praktische en handzame standaarden voor alle Nederlandse bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche. Bekijk de website van PartsPoint voor meer informatie.

Meer informatie

Part of our deal

De kennis en ervaring die PartsPoint opdoet met Erkend Duurzaam, geven wij door aan onze zakenpartners. Ook dat is 'part of our deal'. Wij helpen garagebedrijven door ze te adviseren en zelfs te faciliteren. Ook als het gaat om banden. Want juist daar moeten wij als de grootste het voortouw nemen voor wat betreft duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De wereld moet verstandig omgaan met haar voorraden rubber en banden. PartsPoint probeert daarin voorop te lopen door heel nauw op te trekken met het Instituut voor Duurzame Mobiliteit, haar leveranciers en haar klanten. Bekijk de website van PartsPoint voor meer informatie.

Meer informatie